SKRIVFRI - HUR SKA DET KÄNNAS ...

Sommarlov! För första gången på sju somrar ska jag vara ledig! En lång maratonperiod av skrivande är över, bara en korrektursläsning kvar som går på några timmar, sedan är jag ledig! Sedan den 15 november och fram till nu har jag konstant skrivit och redigerat i stort sett varenda dag. Först var det min deckare SKENDÅD som släpptes den 5 maj på ljud- och ebok och som kommer pocket den 10 september. Under tiden jag skrev SKENDÅD redigerade jag min kommande feelgoodroman TA INGEN SKIT, ANN-BRITT som släpps den 10 juni. Jag har också skrivit IN I KAKLET, LINDA och skrivit om en gammal feelgoodroman ALLT ELLER INGET, VIOLA. De båda sista släpps i slutet av sommaren. Dessutom har jag skrivit ett synopisis/en storyline till del 4 SEKTION M där Andreas Lindergård är co-writer. Gissa om det har kokat i mitt huvud emellanåt ... Det var rena mardrömmen när jag först hade influensa i februari och sedan i mars igen. Det hade aldrig gått utan min man som skötte om mig och all markservice under tiden!

Just nu ser jag fram emot att vakna på morgonen och veta att jag inte har en deadline och att jag måste prestera ett viss antal ord under dagen. Att jag slipper ha olika karaktärer tjattrande i mitt huvud och att slippa tänka ut nya sjuka mordintriger och hantera mina tre klimaterierebeller Ann-Britt, Linda & Viola och allt galet de hittar på ...

Och vad ska jag hitta på? Jag vet inte faktiskt. Kanske sola bada, spela golf,umgås med mina barn och vänner, åka på utflykter och vara i nuet!

Ha en fin dag!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln