Om oss

Vi är vänner. I verkliga livet och här på bloggen.  Förutom en hel del annat har vi lusten att skriva gemensamt. 

Birgitta Bergin
I hela mitt liv har jag har jobbat med marknadsföring, tv-produktion, reklam, PR och även som massageterapeut. Numera kan jag titulera mig som författare, jag har gett ut sex romaner på fyra år, härlig feelgood!

Häng med på vår blogg. Där får du kika bakom en författares vardag och även delta i brännande ämnen som berör mig – och kanske dig!

www.birgittabergin.se 
https://www.facebook.com/forfattare


Christina Larsson
Jag skriver både deckare och feelgoodromaner men jag är bl a utbildad statsvetare, fastighetsmäklare, friskvårdsterapeut och manusförfattare för tv- och film. Det tog ett tag att bestämma sig för författaryrket - fast det sägs att författare inte är ett yrke utan en diagnos...

Hitills har det blivit sex kriminalromaner, tre thrillers och en feelgoodroman.

www.christinalarsson.nu
https://facebook.com/christinalarssonförfattare


Lizelotte Edvinsson
Kommunikation och information har gått som en röd tråd genom mitt liv och jag brinner för det skrivna ordet både i och utanför arbetet som kommunikatör. Hittills har jag publicerat en novell i en antologi - min ambition är att det skall bli fler framöver! 

Frankofil och Göteborgare som ibland drömmer om att bli månskensbonde. Kan man få en bondgård på Götaplatsen?

Jag arbetar med kommunikation, event och marknadsföring på Sahlgrenska Science Park. Här på Ketchup of the day bloggar jag som mig själv.
 

vadå ketchup?

Att skapa en bloggallians var lätt att komma fram till. Vi gillar ju alla att skriva och kommunicera. Vi häller upp ett glas bubbel för att fira. Ett sådant bra beslut! Så genialt! 

Men vad ska man heta? Allt är väl redan upptaget? Och alla bra uttryck är ju så slitna. Tänk bara på carpe diem. Seize the day. Eller, catch of the day… Eller nej, vänta! Ketchup of the day, där har vi det. Skål!

Foto: Viktor Lyster
Foto: Viktor Lyster

ketchup of the day gillar