Tack för att ni kom!

Vi ser fram emot att se er på fler event framöver - till dess önskar vi en god och glad jul!

Birgitta, Christina, Lizelotte

VADå Ketchup?

Att skapa en bloggallians var lätt att komma fram till. Vi gillar ju alla tre att skriva och kommunicera. Men vad ska vi heta? Allt är väl redan upptaget? Och alla bra uttryck är så slitna. Tänk bara på carpe diem. Seize the day. Catch of the day… Eller nej, vänta! Ketchup of the day, där har vi det. Skål för det!
 
Det där var några år sedan. Numera kommer bloggandet i andra hand och istället är det vårt Instagram som gäller. Men namnet har vi kvar:
@ketchupoftheday
 
Och vi har fortfarande kvar vår plattform. Här kan en och annan blogg fortfarande dyka upp. Eller inbjudan till våra event. Kanske lite mer information som komplement till Instagramkontot. Så häng kvar även här.
 

VILKA ÄR VI DÅ?

VIBirgitta, Christina och Lizelotte – är vänner. I verkliga livet och här på Ketchupoftheday. Förutom lusten att skriva har vi mycket gemensamt, särskilt det där med nyfikenheten på allt nytt och på livet. På @ketchupoftheday lägger vi ut händelser och bilder från vardagen. Det kan vara boktips, matrecept, reseförslag, roliga anekdoter, framgångar och motgångar, vardagen och festen – vi blandar friskt. Vår målsättning är att trivas och ha roligt tillsammans med er. Varje år har vi dessutom olika event med bra rabatter och där man även kan vinna fina priser. Alla event läggs såklart ut på vårt Instagramkonto.
 
VI:
Birgitta Bergin har i hela sitt liv jobbat med marknadsföring, tv-produktion, reklam och PR. Sedan 2012 är hon verksam på heltid som författare och har (2021) gett ut tretton romaner. När hon inte skriver böcker kan man se henne löpträna var och varannan dag, det är då hon löser nästa kapitel. Birgitta delar sin tid mellan Västkusten och Marbella i Spanien.
www.birgittabergin.se 
@birgittaberginforfattare

Christina Larsson skriver både deckare och feelgoodromaner. Hon är utbildad statsvetare, friskvårdsterapeut och manusförfattare för tv- och film. Det tog ett tag för henne att bestämma sig för författaryrket - fast det sägs tydligen att författare inte är ett yrke utan en diagnos ... Hitintills har det blivit elva spänningsromaner och tre feelgoodromaner. Christina är en livsnjutare som ALLTID hittar en anledning till att fira!
www.christinalarsson.nu
https://facebook.com/christinalarssonförfattare
@forfattarechristinalarsson

För Lizelotte Edvinsson har kommunikation och information gått som en röd tråd genom livet och hon brinner för det skrivna ordet både i och utanför arbetet som kommunikatör. Hitintills har hon publicerat en novell i en antologi - men ambitionen är att det skall bli fler framöver! Frankofil och Göteborgare som ibland drömmer om att bli månskensbonde. Kan man få en bondgård på Götaplatsen? Lizelotte arbetar med kommunikation, event och marknadsföring på Sahlgrenska Science Park.

fÖLJ OSS PÅ INSTA

@ketchup_day
 

Nyöppnade Ted & Teresa vid Järntorget 🎉🌟Såå mycket höstfint!! @tedteresastore
Tänk vad blommor och grönt förskönar! 🌿❤️🍀🌻🌳#gröntärskönt #braförsjälen #blommorgörmigglad #balkonginspiration