Spaning på stan

Jag hade ju egentligen tänkt ligga lågt… vänta och se vad som kommer. Men vädret inspirerade mer till höstkläder än säsongens slutrea när jag cyklade ut på stan. Man kan ju alltid spana.  

Höst- och vinterkläder är mycket roligare än sommarkläder tycker jag. Lite mer skräddat, lite mer styrsel. Vilket ju är bra när man kommit lite längre i livet. Och det får hellre vara bättre kvalitet och färre plagg om ni frågar mig. Man får tänka PPA helt enkelt. (Dvs Pris Per Användning, ett uttryck som min dotter myntat efter alla mina ”föreläsningar” om att det är dyrt att köpa billigt. En direkt travesti på YPK fick jag veta… men det är något helt annat.) Naturligtvis hittade jag en hel del. Det gör jag alltid när jag inte ska ha något egentligen. Som här! Två klara favoriter från Stefanel på Kungsgatan Göteborg. High, ett nytt märke hos dem. Jag är såld. 

Etiketter: stil

Kommentera gärna:

 • Birgitta • 31 augusti 2015 19:11:04
  Köp!
 • Susanne • 27 augusti 2015 21:59:56
  Väldigt stiligt och kul med nytt märke på Stefanel!
 • Christina Larsson • 27 augusti 2015 10:15:57
  Sååå snyggt!
 • Frida • 26 augusti 2015 23:44:07
  Snyggt! Skorna, var är de ifrån?
 • Men vad kul att du frågar. Från Mitra i Mölnlycke.

  27 augusti 2015 10:29:46

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

 • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

 • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

 • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

 • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

 • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar