Har du googlat dig nyss?

Det är mycket nätverkande nu! I morse stegade jag in på ett frukostmöte, försåg mig med frallor och kaffe, presenterar mig och börjar konversera men inser ganska snart att jag hamnat i fel sällskap. Ja, fel och fel, det verkade väldigt trevligt och visade sig vara världens största affärsnätverk (!) BNI.

Ingela Vrågård, Webbreda Ingela Vrågård, Webbreda

Men, jag skulle till lokalen bredvid och Business in heart, ett annat affärsnätverk med visionen att skapa arenor för strukturerat affärsnät-verkande för kvinnor.  Intressant att lyssna på Ingela Vrågrård från Webbreda som berättade om hur man tar kontrollen över sin webbnärvaro och hur man med några grundläggande grepp kan bli synlig på rätt sätt och påverka sin google-ranking.

Det finns mycket att säga om sökordsoptimering – här är några enkla tips från Hemsida24 för dig som vill komma igång!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln