Promenera mera

I trädgården regerar rådjuren sedan några år och förutom att de mumsat i sig hela tulpanrabatten och halva rosenhäcken släpper de drösvis med fästingar omkring sig. Så här sitter jag nu på vårdcentralen för att få säsongens stick mot TBE.
 
Kan inte låta bli att dela med mig av denna tavla som hänger i väntrummet! Vilken läkare skulle idag låta sig porträtteras med cigarett så flott i handen?! Tiderna förändras… Funderar på vad vi gör idag som kommer att betraktas som livsfarligt imorgon och behöver inte leta länge förrän det framstår klart. Sittandet är den nya rökningen.  Jag läser att var tionde förtida dödsfall orsakas av för mycket stillasittande. Som gammal rökare reser jag mig genast upp ur besöksfåtöljen.  Bestämmer mig för att promenera mera och definitivt hem från jobbet idag!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln