Efter tre blir det bra

Först slog jag sönder två glaskannor i disken. Svor tyst för mig själv och samlade ihop skärvorna. Ja, ja, det kunde varit värre…

Men en olycka kommer sällan ensam det vet man ju. På eftermiddagen blev det iltransport till vårdcentralen för jag skadade tummen ganska ordentligt när jag skulle korta av en bukett tulpaner. Puh. Men tur i oturen. Det kunde gått betydligt värre…

Kanske skall det bli det magiska talet tre innan olyckorna är över tänker jag där jag ligger på en sal och blir omplåstrad. OK, men då räknar jag de trasiga glaskannorna som två saker och tummen som en. Inga fler missöden nu tack. Tummen blir ordentligt inlindad och det är ju bra. Det dåliga med en inlindad tumme är att man inte blir så flink. 

Under kvällspromenaden glider makens sprillans nya Iphone ur min inlindade hand och rakt i backen. 

Stjärnstrålar sprider sig över det spruckna glaset. Det skimrar vackert som ett nyårs-fyrverkeri i gatlampans sken.

Det är bara att räkna om. Jag tänker NU är det tre dåliga saker som hänt och NU kan det bara bli en god fortsättning på 2016. Önskar dig detsamma!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln