Konst med energikick

Såhär års hägrar alltid Bohuslän för mig. Så fort vårvärmen (nåja) och det gröna börjar spira kommer också längtan efter kusten med klippor och salta strandpromenader. I helgen vaknade också Grundsund upp ur vinterdvalan med Café Syltrutans uteservering, bottenmålning av båtar nere i hamnen och utökade öppettider på Ica.

Även här i stan kan man drömma om det som väntar. Jag vet ingen som kan beskriva västkusten så varm, färgrik och inbjudande i en enda bild som Elisabeth Seth Rippe. 

Just nu pågår ”Utflykt i Bohuslän”Arkiv 8 och i fredags vimlade och minglade vi på förhandsvisning av härliga kustmotiv och abstrakta koloristiska målningar i mustiga färger.

Foto: Jan Rippe Foto: Jan Rippe

De senare visar en ny sida i Elisabeths konstnärsskap - missa inte utställningen som pågår just nu! I sommar hittar du hennes tavlor i Smögen  på Galleri Soludden och Ringareskär. Värt en omväg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln