Magiskt i Saharas Paris

Hela Facebook-flödet är fullt av fantastiska och gnistrande snöbilder idag. Själv har jag precis landat från Marrakech och en helt annan verklighet.

Behaglig sol och lagom värme, nya smaker och nya dofter i ett myller av människor, mopeder, bilar och åsnor. Trånga snirklande gränder med hantverkare och varor staplade på varandra.  Mattor, keramik och tyger, läder, kryddor, och tvålar. Ivriga försäljare och självutnämnda guider…

Känner mig lite lyckligt omtumlad av ”Saharas Paris” som också bjuder rikligt på intryck av konst, arkitektur, design och sköna trädgårdar. Vi hade förmånen att resa hit tillsammans med Susanne Rosenqvist som har bott i Marrakech och skickligt plockar russinen ur kakan.  Tips och ”best kept secrets” kommer, håll utkik på Ketchupbloggen!

PS Här ett inlägg från Camilla Hentschels blogg om en utflykt i Atlasbergen 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln