Magiskt i Saharas Paris

Hela Facebook-flödet är fullt av fantastiska och gnistrande snöbilder idag. Själv har jag precis landat från Marrakech och en helt annan verklighet.

Behaglig sol och lagom värme, nya smaker och nya dofter i ett myller av människor, mopeder, bilar och åsnor. Trånga snirklande gränder med hantverkare och varor staplade på varandra.  Mattor, keramik och tyger, läder, kryddor, och tvålar. Ivriga försäljare och självutnämnda guider…

Känner mig lite lyckligt omtumlad av ”Saharas Paris” som också bjuder rikligt på intryck av konst, arkitektur, design och sköna trädgårdar. Vi hade förmånen att resa hit tillsammans med Susanne Rosenqvist som har bott i Marrakech och skickligt plockar russinen ur kakan.  Tips och ”best kept secrets” kommer, håll utkik på Ketchupbloggen!

PS Här ett inlägg från Camilla Hentschels blogg om en utflykt i Atlasbergen 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln