Tomten vet var du bor!

Sitter och skriver de sista julkorten i datorns sken såhär sent dan före dan. Ja jag vet, de kommer inte fram förrän i mellandagarna men det är ju tanken som räknas, eller? Vissa adresser har man i huvudet efter alla år av julhälsningar, andra får man googla upp.

På hitta.se läser jag också att tomten (inte jultomten nu, utan marken där man bor)  hos tant Birgitta är 689 kvadratmeter och därmed 4% mindre än andra tomter i området. Jaha ja...

Och förutom födelsedag och namnsdagsinformation får jag veta att hennes bostad är till salu. Men kors i krösamoset! Kan inte låta bli att klicka in mig på bilderna och vardagsrummet där hon förmodligen sitter i detta nu och ser på Oldsberg uppesittarkväll.  God Jul! Och lycka till med husförsäljningen, lägger jag till. 

Söker vidare för att bli klar med adresserna till julkortshögen men det är lätt att snegla på all annan info som serveras i högerkolumnen på skärmen.  Som att i kära kusins bostadsområde är det vanligaste intresset att lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården eller greja med krukväxter.  Jaså minsann! Och senaste tillskottet av fordon i hushållet är en helt ny röd  VOLKSWAGEN POLO som införskaffades i år. Nämen!  God Jul och grattis till bilköpet då! Skulle jag vilja veta mer om detta kan jag klicka vidare  på länken Frågor?  

Gudars! Jag söker genast upp mig själv och min adress. Här står det att jag äger en 13 år gammal röd FORD FIESTA. Oj! Värst vad tiden går... verkar vara den äldsta i kvarteret... Men vad tusan. Den är min, den tar mig oftast dit jag ska och den är betald. Frågor på det?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln