Vi vill gärna träffa dig!

Lagom till att dammet och bruset kring bokmässan lägger sig drar vi igång med en egen aktivitet. Kom till oss den 1 oktober kl 18.00 i Göteborg. Vi bjuder på vin med tilltugg och fyller på med inspiration!

Birgitta och Christina berättar om hur det är att kasta loss och satsa på sin grej. Två författare som förverkligat sin idé och vågat satsa på sin dröm.  

Ytterligare två tjejer som vågat satsa på sin idé är Lilian och Erika från Borås.  För ett par år sedan startade de Milook med en idé om ett helhetskoncept för kvinnor i alla åldrar med säsongslösa kläder som håller över tid.  Vi presenterar konceptet och visar kollektionen som också finns till försäljning under kvällen.

Varmt välkommen till oss, hoppas att vi ses!

​Läs mer och anmäl dig här
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar