Tillsammans är bättre

Igår kväll fyllde vi Gårda Meetingpoint i Göteborg med härliga gamla och nya vänner till oss och Ketchup. Ingen känner alla men alla känner någon och vi vimlar, minglar, pratar böcker och provar kläder. Vi har varit igång med bloggen i en och en halv månad och även här har vi provat oss fram. Det här med att börja blogga var något vi pratade om redan i våras, och kom väldigt raskt fram till att om vi gör det tillsammans – så är det ju så mycket roligare.

Ibland blir det dramatiskt värre. En morgon ringde telefonen ganska tidigt hemma hos mig. Mer eller mindre i sömnen klickar jag av signalen. Det ringer igen. Men vad tusan. Jag fipplar med telefonen och istället för att svara råkar jag klicka av. Ok. Det var en av ketchupbrudarna. Jag ringer om en liten stund tänker jag. Då ringer det för tredje gången och när jag lyfter luren blir jag klarvaken på en sekund.

"ALLT ÄR BORTA! JAG LÄGGER NER DET HÄR NU, JAG SKITER I DET." 

Ja vi tog oss igenom det tillsammans - så nu vet vi hur man gör när man trollar tillbaka allt som är raderat. 

Och så vet vi hur man undviker att radera: Vi är inte inne på sajten samtidigt och skriver.  Även om vi snackar mycket med varandra så har vi en del torftiga konversationer också. Just för att undvika publicering på bloggen samtidigt.

Såhär kan det se ut. 

Etiketter: kommunikation

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln