Lär av andras misstag

Alla kan vi göra misstag. Men för det mesta kanske vi inte talar så högt om dem.  På torsdag är det dags! Cecilia Schönholm, kommunikationsdirektör på Oatley bjuder generöst på händelser där det inte alltid gått som man tänkt sig.

Cecilia blev under förra året vald till Superkommunikatör av tidningen Resumé och Sveriges Kommunikatörer. Hon har arbetat i över 20 år med kommunikation och har varit delaktig i ett antal prisade kommunikationsinsatser genom åren.

Imorgon torsdag den 7 april kan du lyssna på Cecilia Sjöholm när hon intervjuas i livesändning av podden ”Mina Misstag” på den stora mediahändelsen i Göteborg – Meg 16 på Svenska Mässan.

Var med där allt händer! Anmäl dig här så får du också fri entré till MegOpen hela dagen.

Etiketter: kommunikation

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln