PODCAST NR1

Jag kommer aldrig att vänja mig vid att höra min egen röst inspelad, så då är det väl tur att jag inte valde att bli skådespelerska, utan bara en simpel författare! :-)

Sist jag var hos mitt förlag så skulle det spelas in en podcast. Inte visste jag att det dessutom skulle vara bild med, så lite knäckt blev jag, funderade skarpt på vad sjutton jag hade på mig när jag stod inför faktum. Men å andra sidan spelade det ingen roll, för att åka och byta var uteslutet. I den här poden (den första av tre) så är det min förläggare Mattias som frågar lite om den fullständigt ursvåra titeln, för vem kan snabbt uttala ”oemotståndlig” egentligen? Det är ju som… ”sex laxar i en laxask” ungefär. Och så får jag en pluttetid att berätta vad boken handlar om, ni vet, berätta nu på mindre än en minut vad du har sysslat med det senaste året… Hur svårt som helst.


Men det blev till slut ett resultat, denna del ett, på You Tube. Och på olika sociala medier. Bland annat. Se klippet om "En oemotståndlig affär" här.

Och snart så hörs vi igen!

Birgitta
PS. Bilden visar ett klipp från Kungälvs-Posten från igår. Tyckte det var lite kul att lägga ut.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-