MIN HANG-UP

Är det någon mer än jag som har en slags hang-up på Grey's?
Nu pratar jag alltså inte om Fifty shades of Grey. Nix, nu är det Grey’s anatomy som jag menar. Hör ni? Grey's anatomy. Jäklar en sådan serie. Jag kan inte klara mig utan den. Faktum är att det är nog det enda jag ser på teve nuförtiden, förutom olika aktuellt-sändningar. (Och hur kul är det på en skala?). Men Grey’s alltså. Jag är så involverad i alla trassliga kärlekshistorier som aldrig tycks lösas och hur alla doktorer opererar medans de pratar om alla sina problem och glädjeämnen under tiden, och jag undrar: är det verkligen så på sjukhus?
Ingen aning.
Det enda jag vet är att jag är fast. Så får alla rynka på näsan hur mycket man vill.
Häpp.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-