BANANER, BANANER, BANANER

Fattar ni? Det växer bananer i trädgården. Bananer växer normalt i tropiskt klimat och sedan vi flyttade hit till Marbella har vårt bananträd aldrig gett någon frukt. Tills nu! Så visst har det varit (och är) varmt här i sommar. Lycka är faktiskt att kunna plocka sin egen frukt och nu har vi bananer, grapefrukt, citron, apelsin, mango, tomater och avocados. Fast allt är inte moget just nu…

Så när manuset står mig upp i halsen så reser jag mig upp, tar ett varv i trädgården, plockar någon frukt eller bara ser på dem. Det ger energi.

Idag har jag fått nya, härliga recensioner på En oemotståndlig affär. Det ger mig också energi. Och snart så stundar bokmässan och Sverige och en hel bunt med bokframträdanden. Även det ger mig energi. Jag älskar att stå och prata och förhoppningsvis underhålla. (Så hör av dig om du är intresserad till din bokklubb, ditt nätverk eller… vad du nu håller på med.) :-)

Men nu ska jag fortsätta med mitt nya manus (som snart är klart) och vänta på att bananerna ska mogna.

Häpp!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-