JAG NJUTER NU

Jätteglad! Jätteglad!

Min senaste bok är – som jag redan påpekat överallt – nominerad till Stora ljudbokspriset. (Läs min blogg Snälla, rösta på mig!)

Och 15 mars är jag inbjuden av Books & Dreams med ett antal stjärnförfattare att tala på Oscarsteatern, en storslagen tillställning med många hundra besökare (läs mer och köp biljetter här).

I mars utkommer min nya roman Som ett brev på posten som är en ny serie med helt nya karaktärer. Så här skrev min redaktör i måndags om manuset efter att ha läst igenom det:

”Vilken härlig roman! Jag tycker så mycket om hur du beskriver kärleken mellan Elsa och Thore, inte nedlåtande och putslustigt som så ofta görs om kärlek mellan gamla människor utan med allvar och romantik. Du bygger upp historien väl till ett crescendo när de två familjerna möts på ön i skärgården. Och svart humor är inte enkelt att bemästra men du lyckas med det också.”

Och samtidigt som jag redigerar denna bok så skriver jag på sista delen om Anna Holm.

Så jag unnar mig att njuta. För det känns bra nu.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-