SNÄLLA, RÖSTA PÅ MIG!

Av alla titlar som getts ut under 2015 så har jag blivit nominerad till Stora Ljudbokspriset. Så otroligt glad och stolt för detta. Och skraj. Jösses, vilka författare som jag konkurrerar med. Ta till exempel Jojo Moyes, Guillou, Jonas Jonasson, Mankell, Nesser eller årets Augustprisvinnare Jonas Hassen Khemiri. 29 stora författare (inklusive jag då…) slåss om folkets röst mellan 1 till 16 december. De fem som får mest röster går vidare och därefter tar juryn vid igen och väljer ut vinnaren som presenteras på den stora ljudboksgalan i mars 2016.

Så ni fattar? Jag behöver ALL hjälp. ALLA röster.  
Vill ni hjälpa mig?


Klicka på länken här och rösta på min bok EN OEMOTSTÅNDLIG AFFÄR.

Jag lovar att hålla er underrättade hur det går…
Och förmodligen tjata ihjäl alla att rösta.

Så...TACK på förhand.

”Stora Ljudbokspriset syfte är att lyfta fram ljudboken och främja dess utveckling. Priset belönar både författare och uppläsare. Priset instiftades 2008 av skådespelaren Peter Stormare, ordförande för Bok & Biblioteksmässan samt VD för Synskadestiftelsens bolagsgrupp.

Juryns direktiv är att de ska välja vilken av titlarna som ger den bästa ljudboksupplevelsen, alltså kombinationen berättelse och uppläsning. Juryn lyssnar på de fem framröstade titlarna och fattar sedan ett gemensamt beslut om vilken som blir årets vinnare.”


Text från Stora ljudbokspriset hemsida.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-