BLANKT PAPPER - ANNA HOLM!

Blankt papper…
Men nu för tiden inget vanligt papper utan ett blankt dokument på en dataskärm.

Ångest.
Ja, det är väl bara förnamnet.

Anna Holm ska bli bok tre. Jag har tagit sats nu så många gånger. Skjutit upp. Hittat på allt annat som är viktigt. Blivit upptagen. Blivit hungrig. Törstig. Måste fixa. Ringa. Göra...  vad fan som helst.

Men faktum är att det enda som är sant är att jag har skrivkramp.

Eller ångest.
Blankt papper…

Nu ska jag bara fylla det med ord, en historia, en berättelse utifrån mitt redan skrivna och genomtänkta synopsis. Mina karaktärer ska få liv igen, nya bekantskaper ska presenteras och gamla försvinna. Jag har historien i mitt huvud.
Nu gäller det bara att få ner allt i skrift.

Svårt?
Nja…

Mendet är ju jag som är författaren. Om inte jag kan, vem ska då kunna…?

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-