MIN ARBETSPLATS IDAG: DEZENTRAL

Bästa kaffet får du på Dezentral i Puerto Banus Bästa kaffet får du på Dezentral i Puerto Banus

Det är det som är det fiffiga med att arbeta som egen och ha ett kreativt och flexibelt jobb. Man kan sitta var som helst. I vilket land som helst. Och jag som inte har ett ”riktigt” kontor, jag blir ibland trött på att sitta hemma. Så allt som oftast så tar jag min dator och min telefon och sätter mig på något ställe. Ett tu tre så har jag folk omkring mig, liv och rörelse, någon som grejar kaffe och snacks eller lunch, människor som kommer och går och som man kan byta ett par ord med för att sedan sjunka in i jobbet igen.

Som det är på vanliga arbetsplatser.

Så idag sitter jag på Dezentral, världens mysigaste café i Puerto Banus. Om ni har vägarna förbi dessa trakter så måste ni bara pröva deras kaffe och glöm inte den jättegoda energidrinken Apple Mint Energizer!

Idag har jag sällskap av bästa Charlotte Jones Sievers som driver en översättningsfirma, Lingo Translations, hon gör som jag, lämnar hemmet och flyttar ut sitt kontor.

Snart ska vi äta lunch ihop.
Så som man gör när man jobbar på kontor…

Ja, så kan en helt vanlig arbetsdag se ut för mig.
Jobb, café, nya arbetskamrater varje dag.
Lyckliga jag.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-