FINA RECENSIONER - JATACK!

Hiss och diss. Fast mest hiss... :-) Hiss och diss. Fast mest hiss... :-)

Det här med recensioner.
Det är såklart viktigt. Oavsett om det är positiva eller negativa sådana. Man kan förstås fråga sig vad en recension är? Är det bara tidningar och medias röst som räknas? Eller alla bokbloggare? Eller den enskilda läsaren? I grunden handlar det ju om en människa som tycker, även om han eller hon skriver för Svenska Dagbladets kultursidor eller om det är en hemmafru i Åsele. Alla röster är lika viktiga, tycker jag. Det enda jag förkastar är de som spyr ur sig galla, som är rent elaka. Men dessa personer skyltar sällan med sina namn, det är dem som kan gå under rubriken ”nättroll”. Som anser att det är deras rätt att såga och göra människor illa.
Recensioner som värmer mig mest är nog de personliga ändå. De läsare som tar sig tid och ork att skriva till mig personligen och uttrycka sina tankar. Dessa är tack och lov till 99.9% positiva, och det är ju klart att det boostar mitt ego.
För det kan behövas ibland i en författares rätt ensamma vardag.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-