DELA MED ER!

Vän och förlagskollega som gjorde mig glad idag! Vän och förlagskollega som gjorde mig glad idag!

Om det är någonting som gör mig glad så är det när det går bra för människor som står mig nära. Det gäller min familj såklart, men även mina vänner. Jag blir fånigt påverkad och jag kan gå runt och nynna lite småflummigt med ett flin på läpparna utan att riktigt veta varför. Så kommer jag på det: 
Jag har fått bli delaktig i någons lycka.

När mina barn ringer mig och berättar något bra så försvinner nästan allt omkring mig som tidigare kanske kändes tungt. Jag glider med i deras glädje, vad det än kan vara, och det är en underbar känsla. Det är som om mitt eget liv blir mindre viktigt, eller så är det helt enkelt så att jag får energi av deras framgångar eller vad det nu kan vara som är positivt.

Jag blir också taggad av mina vänner. Idag till exempel när Christina inser att hennes deckare faktiskt sålt i 70 000 ex, och hon hade inte en aning! Då blir jag också glad.

Så dela med er!
Positiva tankar, besked, förhållanden, resor, jobb, vardagsbestyr… stort som smått.

Man blir ju bara glad av alla andras glädje.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-