VI TYCKER OLIKA

Lite läsarkommentarer. Hiss och diss! Lite läsarkommentarer. Hiss och diss!

Oj, vad alla tycker olika! Det slår mig inte minst när det gäller vad vi tycker om litteratur. Jag får så många mail och kommentarer som är så härligt positiva. Såklart. De flesta som skriver till mig vill ju berätta hur mycket de tycker om mina böcker.
Recensenter har överlag också varit positiva. Inte alltid, men än så länge har jag inte blivit sågad, de som är tveksamma är just… tveksamma. Det tål jag.
Men så tittar jag på till exempel Storytels kommentarsfält. Jösses. Där finns allt från ”bästa boken någonsin” till ”sämsta skiten som har skrivits – någonsin”. Jag kan inte annat än att le. För vad skönt det är att vi alla tycker olika. Såklart att inte alla kan älska det som jag skriver.
Men det slår mig också att de flesta som inte gillar mina böcker, de stör sig på att de inte tycker om hur jag beskriver mina karaktärer, de tycker inte om dem helt enkelt. Dessutom så kan de störa sig på mitt språk: för enkelt och för snabbt.
Kanske det. Men å andra sidan är det just dessa egenskaper i boken som mina gillare älskar.
Så ja, ja… vad vore livet utan tyckande.
Ganska trist, faktiskt.


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-