ANNA HOLM BLIR FILM

Jag tänker mig en film. Eller kanske flera, ja, varför inte en serie. Fast då på teve såklart.
Anna Holm som film. Så självklart.

Filip?? Filip??

Jag tror att hon och alla de andra i Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär kan bli riktigt bra på film. Anna kan spelas av Josephine Bornebusch, det tror jag kan bli en perfekt roll för henne. Calle tror jag är Joel Kinnaman, så jäkla snygg om man kammar till honom lite. Och Calle är ju snygg, det tror jag att alla har fattat som läst boken. Så har vi Fabian, ja, det får nog bli allas vår Persbrandt. Ni vet, lite stygg, lite snygg, lite opassande och farlig. Filip då? Hmmm, efter lite eftertanke så har vi ju en sötis i Alexander Skarsgård, fast då får han ju fixa lite längre hår såklart.
Sådärja. Nu är rollistan klar då. Jesper, Bea, Martin, Janne och alla de andra får tillkomma lite senare. Huvudsaken är ju att nyckelrollerna är klara.
Och att något filmbolag nappar…
Men det tror vi på, eller hur?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-