BLIR DET FINALPLATS?

Tro på sig själv...kommer jag att komma till final? Tro på sig själv...kommer jag att komma till final?

Hårt arbete.
Jäklar anamma.
Ge aldrig upp
Tro på sig själv.


Fyra meningar som jag trummat in i mig själv. Fyra meningar som har fått mig att gå vidare sedan min debut 2012, gå vidare att skriva, skriva och skriva.

Kan ju dock erkänna att det där sista med att tro på sig själv har det varit och är fortfarande lite si och så med. Det går mer upp och ner. Just nu går jag till exempel ena stunden och känner mig lyrisk för att jag är nominerad till Stora Ljudbokspriset 2015, nästa stund faller jag ner i avgrunden och vet att jag inte kommer att gå vidare till final. Ena dagen tycker jag mitt nya manus Som ett brev på posten som jag just nu redigerar är helt briljant och tror att jag kommer att sälja i hela världen, nästa dag vill jag trycka på deleate-knappen och låta det rymma ut i cyberspace.

Det är då jag närmast maniskt trummar mina meningar i huvudet:
Hårt arbete.
Jäklar anamma.
Ge aldrig upp.
Tro på sig själv.


Och… träna. Det är bra. Så det ska jag göra snart. Träna och jobba.
En vanlig måndag alltså!
Jag önskar er alla en underbar vecka, alla ketchup-diggare!

Ps. Klicka på länken här och lägg din röst på min bok om du vill hjälpa mig att gå vidare till final i Stora ljudbokspriset. TACK...
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-