FUCK JANTE!

Att vin är nyttigare än motion är tydligen ett påstående som alla vill tro på. Mitt blogginlägg från i förrgår har delats på facebook i skrivandets stund 158 gånger och våra besökare på Ketchup-bloggen har ökat markant. Det får mig att förstå att man läser det man vill läsa.

Och man tror på det man vill tro på.

Självklart så är inte vin nyttigare än motion, men med Jante vilande på ena axeln och Luther på den andra så blir det så befriande när någon professor har gjort en undersökning som tillåter sådant som Jante och Luther ogillar.

Alkohol.
Dans.
Skratt.
Tro på sig själv.


Tanken får mig att fundera lite ytterligare. Visst ska man få göra allt som man vill?

Man får ha långt hår fast man är gammal. Man kan svära i kyrkan. Man får ha hur kort kjol som man bara vill (själv) utan att andra ska bli provocerade. Man får bli kär i vilken ålder som helst. Man kan dansa när man vill. Man får skratta lite för högt. Man får säga att man själv är skitsnygg. Man får leva ut sina drömmar. Man får tycka precis vad man vill. Man får dricka vin på måndag morgon.
Och så vidare.

Så lev. Inom lagen.

Visst är det härligt?

Och förresten: mitt omslag till nästa roman är färdigt. Det är härligt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-