JAG HAR BLIVIT MED INSTAGRAM

Mitt första inlägg! :-) Mitt första inlägg! :-)

Jag har blivit med Instagram...
Så länge som jag har sneglat på detta fenomen, men hela tiden gått i cirklar och haft dåliga undanflykter för att inte skaffa mig ytterligare en social media att hålla koll på. Jag har redan fullt sjå med att ratta min blogg och min författarsida på facebook. Men då jag var med på Books & Dreams författarkväll och så många frågade mig vad jag heter på Instagram som om de tog för givet att jag var med där, och när jag fick mess att jag ligger ute i Bonniers Bokklubbs Instagramflöde… ja det var droppen. Man känner sig nästan utanför.
Så jag gjorde slag i saken när sonen var hemma, jag behövde verkligen all hjälp och support man kan få och nu är jag med! Håller tungan rätt i mun och försöker rattar runt mig bland följare och följa andra.
Så be my guest! Jag heter enkelt och naturligt birgittaberginforfattare, så ni hittar mig lätt!
Vi ses i flödet!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-