ANNA HOLM IGEN!

Vart i världen ska  hon gå...? Vart i världen ska hon gå...?

Idag blir det full tutning och fokus på Anna Holm igen efter att jag skickat iväg första redigeringen av Som ett brev på posten (kommer ut 7 mars). Tredje boken om denna tjej som verkar har berört över 50 000 läsare. (Då räknar jag inte den senaste boken och inte alla utlåningar och bibliotek mm). Anna som alla har så mycket åsikter om, trots att hon faktiskt bara finns i min fantasi! Hon har kallats för våp, idiot, lättlurad, varm, rolig, dråplig, barnslig... och det enda jag kan säga är att det är fantastiskt att människor där ute har åsikter och känslor, att ni blir berörda!

Och nu går Anna Holm in i nästa bok, i nästa fas.
Vad ska hända med henne nu, tro? Ska hon en gång för alla växa upp och kanske ta lite bättre beslut, lära sig av sina misstag?

I höst får ni veta.

PS. Kolla in Christinas blogg idag där hon skriver var och när vi signerar våra böcker!!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-