MEDIA, MEDIA, MEDIA

Snart releasemingel. Snart releasemingel.

En ny roman pryder bokdiskarna i Sverige. Den heter Som ett brev på posten och det är jag som är författare. Men det har säkert ingen missat som läser den här bloggen :-). Så nu är den alltså klar. 357 sidor, redo för alla som vill läsa. Och jag hoppas att alla ni som läst mina tidigare böcker kommer älska den här historien lika mycket som jag gör, och alla ni där ute som tidigare inte hittat mina böcker kommer att hitta den här.
För det är NU det egentligen börjar.
Det är nu som PR-maskineriet ska sätta igång på allvar. Att få synas i alla slags media. Få utrymme på scenerna. Synas i olika boksammanhang. Intervjuas. Signera.
Det är ett stort jobb och jätteviktigt.
Igår var jag med på kultursidorna i Göteborgs-Posten och även med en mindre intervju i Kungälvs-Posten. I förra veckan publicerade Sydkusten en intervju. I måndags släppte Storytel en intervju på deras blogg.
Och mer ska det komma. Vänta bara!
På tisdag talar jag inför en fullsatt salong på Oscarsteatern i Stockholm, det är ett Books & Dreams evenemang. 550 personer och flera namnkunniga författare. Det kommer man kunna läsa senare om i Books & Dreams magasin och lyssna på i deras podcast. Jag ser jättemycket fram emot det här, blandat med en viss spänning.
Efterdyningarna av Stora Ljudboksgalan sitter i ännu. Att vara en av de fem nominerade var stort nog för mig och att Jojo Moyes vann var inte mer än rätt. Men att se på den stora bioskärmen sin egen bok och mitt eget porträtt som en av de nominerade… det gav mersmak. Hur många Oscarsnomineringar fick egentligen Leonardo DiCaprio innan han slutligen fick sin välförtjänta Oscar förra veckan? Trägen vinner…
Men vardagen kommer ändå tillbaka och nu är det dags för genomgång av råmanuset till nästa Anna Holm-bok. Skrivbord, dator och fokus i blicken.

Men det är också spännande.
 
PS. Missa inte att läsa vår senaste gästbloggare Mattias Linderoth. Han läser bland annat in ljudböcker och det är en alldeles egen värld. Även han var nominerad på Ljudboksgalan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-