TJENA REINFELDT

Tillbaka till Sverige och… på Maxi. Kunde ju inte låta bli att snika förbi bokavdelningen och: Jadå! Där stod den. På bästa plats och min bok stod liksom ut lite med alla gubbar runtomkring. 

Okej sällskap, eller hur? Okej sällskap, eller hur?

Ni vet, Reinfeldt och Guillou och Härenstam. Som tur var hade jag även sällskap av Janouch och min idol Marian Keyes, drottning av feelgood, så lite kvinnlig färgring var där allt.

Jag stod en stund och bara mös lite, blev tvungen att ta ett foto och insåg att Maxi inte har särskilt många inbundna romaner att sälja. Pocket, jovisst, men de här lite dyrare, där är de otroligt selektiva. Och så får jag vara med! Jag lämnade avdelningen med ett leende och tänkte att den här gången behövde jag inte möblera om i hyllorna.

För det kan jag erkänna att jag gör ibland. Tycker jag att mina böcker inte har tillräckligt bra plats, tja, då flyttar jag bara om lite. Lite olydig får man väl vara…

Det är storm på Västkusten idag. Men det gör inget. Jag redigerar manus och har massor av levande ljus omkring mig. En sådan kontrast mot Spanien, men det är ju det som är charmen.

Och ikväll ska Ketchup-flickorna komma hem till mig! Vi ska se vad vi kan förbättra och fixa till på vår blogg. Om någon har synpunkter så hojta gärna till!

Vi vill ju bara bli bättre… :-)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-