VINN EN SIGNERAD BOK!

Vardag igen. Den här veckan planerar jag att råmanus ska vara färdigskrivet. Med det så menar jag inte att det är klart att skicka till min förläggare. Nej, först kommer jag att läsa igenom det två gånger och fylla på, ändra ord, ta bort, fila, snickra och bygga. Efter det är klart ska de få nöjet att läsa, då kan jag luta mig bakåt under tiden och låta ångesten ta över.

Tänk om de inte tycker om vad de läser?


Tänk om de ber mig göra om? Allt…

De vet vad boken ska handla om, men har inte läst en rad. Ännu.

Tänk om det inte blir utgivning i vår?

När de sedan har sagt ja (för det måste jag utgå ifrån) så kommer ändringsperioden. Därefter tillkommer redaktör, omslag, baksidestexter, mera redigering, inläsning av ljudbok, korrektur osv. Plus marknadsföring, ehhh, ingen bagatell precis.

Så utgivning till våren, det håller vi alla tummar och tår på, eller hur!

Men innan dess kan ni klicka på länken här, lyssna på när Mattias (min förläggare) frågar mig om mitt skrivande, och svara på frågan vem som först läser mitt manus. Då kan du vinna en signerad pocket av Ett oemotståndligt förslag. Men för att svara måste du först klicka in dig på Bokfabrikens facebook-sida!

Ha en bra måndag, alla!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-