KANSKE VI SES?

Lagom till våren släpper jag min nya roman. Det blir min femte på fyra år. Under denna tid har jag hunnit reflektera många gånger på att jag faktiskt lever ut min dröm, jag har lyckats göra verklighet av det som många bara går och drömmer om.
Men vägen dit har inte alltid varit en dans på rosor.
Mycket arbete.
Många tvivel.
Flera tårar.
Men mest glädje. Och ett jävlar anamma.


De senaste åren har jag haft förmånen att vara inbjuden till en mängd olika bokklubbar, nätverk, föreningar, klubbar, bibliotek, företag… osv för att berätta mer. Det har ofta blivit många fina möten med min läsekrets eller blivande läsare. Inspiration och samtal hur just du kan förverkliga din dröm.

Har du en bokklubb eller liknande som vill ha besök av mig? Jag reser runt i Sverige i perioder, så tveka inte att höra av dig så kan vi se vad vi kan hitta för alternativ.
Maila mig på birgitta@birgittabergin.se.

Kanske vi ses?
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-