SLUTA TAFSA!

Men seriöst.
Hur kan en debatt om alla dessa sexuella trakasserier som just nu chockartat rullas upp i media ens i närheten bli en rasistisk diskussion? Kan vi inte bara enas om att det är för jävligt med en kvinnosyn där kvinnan är en hora och helt okej att tafsa på, i värsta fall våldta.
Basta.
I Sverige är det olagligt med sexuella övergrepp på tjejer – oavsett vem som gör det. Men just nu råkar det vara ”mörkhyade, nordafrikanska män” eller "afghanska ensamkommande barn" som är aktuella. Enligt alla källor.
Trist, men tydligen sant.
Men hur kan man få det till en rasistisk dialog?? Och vara skiträdd att det ska gynna SD? Oavsett vad man har för politisk agenda.
Kanske media borde mörka otillåtna miljöutsläpp då också? För tänk om det kan gynna MP.
Jösses.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-