TANKA ENERGI

Godmorgon Marbella. Godmorgon Marbella.

Ibland glömmer jag varför jag har flyttat söderut. Jag sitter inomhus hela dagarna och jobbar, och det skulle i praktiken lika gärna kunna vara i ett vanligt industriområde i vilken del av Sverige som helst.
Men så BESTÄMMER JAG MIG för att titta ut.
Och inser att jag måste få njuta av det som finns omkring mig. Så imorse startade jag med en skön strandpromenad i gryningen följt av en underbar frukost på Cappuchino. Härliga väninnan Charlotte gjorde mig sällskap och såklart så fick hundarna Pepsi och Kalle vara med.
En sådan kickstart!
Om jag nu bor här så är man ju knäpp om man inte njuter lite extra ibland av allt detta varma och vackra, precis så som jag gjorde idag. Sedan kommer manus, synopsis, mail och allt annat jobb som på en räkmacka.
Det kallas för att tanka energi.
Tack Charlotte, för idag!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-