LISTOR, LISTOR, LISTOR...

Just nu: plats 39 på Adlibris försäljningslista av alla skönlitterära romaner. Det är BRA. Just nu: plats 39 på Adlibris försäljningslista av alla skönlitterära romaner. Det är BRA.

Just nu knarkar jag lister igen. Det är en månad sedan Som ett brev på posten kom ut och jag följer slaviskt hur min bok vandrar upp och ner på olika försäljningslistor. Det går mest upp och det har det gjort sedan släppet. Så sakta men säkert hittar boken ut till nya läsare, nya målgrupper och även till alla redan trogna läsare.
Det är så himla roligt!
Och snart så ska redaktören sätta tänderna i Anna Holm 3-boken – som HAR FÅTT ETT NAMN! Ska bli så roligt att arbeta med min redaktör Johanna Rydergren igen och tillsammans med henne få berättelsen att bli ännu bättre.
Och namnet?
Tja, jag tror nog att jag ska hålla på det några dagar till, haha.
Men snart så!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-