GODMORGON!

Fast det är ju natt nu. Klockan är över midnatt och jag sitter med levande ljus omkring mig och… surprise… redigerar manus. Måste bli klar, måste bli klar. 

Fotograf: FotografCecilia.com Fotograf: FotografCecilia.com

Vill bli klar innan bokmässan, vill leverera till förlaget så att jag kan ta en liten paus och slappna av lite. För i det här skedet kan jag aldrig slappna av – aldrig – jag är liksom besatt. Och så har jag ytterligare en viktig sak den här helgen som gör att jag vill att alla ska gå man ur huse och släppa allt och då måste ju jag också släppa allt och man ska alltså vallfärda till Akademibokhandeln på Kungsgatan i Göteborg på söndag.

Varför? För att jag ska ha mingel och release för ”En oemotståndlig affär”.

Bättre sent än aldrig.

Och då kommer jag osökt in på frågan: titel på nästa bok… ”Nu eller aldrig”, är det en bra titel eller inte?

Nej, nu ska jag gå och lägga mig.

Godnatt.

Eller godmorgon om ni så vill.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-