ANNA HOLM I MITT HUVUD IGEN

Kanonpris måsta jag säga! Kanonpris måsta jag säga!

Jäklar vad trögt det kan vara ibland. Trögt att veta hur man ska gå vidare. Anna Holm har tagit sig in i mitt huvud igen efter att jag sagt adjö till Elsa och Thore som just nu befinner sig på tryckeriet. Och nu gäller det att komma igång med hennes liv. Sist jag lämnade henne hade jag kommit cirka två tredjedelar in på manuset och hon hade ju såklart fått problem, vem är förvånad? Just nu känns allt lite sorgligt och vemodigt i hennes liv men jag är inte så säker på att det ska vara så. Kanske det är dags att liva upp hennes vardag en aning? Hon har det inte lätt och hon är ju inte en helt okomplicerad person. Och jag unnar henne att må bra så ja… jag får nog lätta upp stämningen.

Ungefär så går mina tankar denna förmiddag med manusskrivande till hundra procent på dagordningen. Dags att försöka runda av Anna Holm och hennes liv. Dags att snart ta farväl. Men några veckor till återstår innan råmanus kan bli klart.
Och bara jag vet hur det ska sluta…

PS. Ni vet väl om att båda böckerna om Anna Holm (Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär) finns med på bokrean i år? Förhandsbeställ här för 69 kr på Adlibris t ex!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-