FEST I TVÅ DAGAR!

Att blogga tar sin lilla tid, särskilt om man har lovat att blogga (nästan) varje dag! Nåväl… denna senaste helg har det varit stört omöjligt att hitta tiden. Varför?

Paus i dansen... Paus i dansen...

Jo, goda vännen Karin har fyllt år och bjudit på fest i två dagar. Och inte vilken fest som helst. Nej, Karin lät 65 glada personer skeppas via buss (med skumpa såklart) till Sonora beachrestaurang där det bjöds på massor av mat, massor av vin och massor av dans till bästa musiken! En fest i världsklass, ingen stod still och allt detta utomhus, på en strand under en stjärnklar himmel, stilla och framförallt… varmt. Senare kom bussen tillbaka, hämtade ett ännu gladare gäng och så vidare på nattclub.

Trötta på söndag? Spelar ingen roll, för vid ett-snåret var det dags igen att samlas. På en annan beachrestaurang, med ändå mer mat och ändå mer vin och… ändå mer dans. För på söndagar dansar man i Spanien, även vi som inte är spanjorer. Och det hanns även med lite sol och bad kan jag meddela.

Så fattar ni? När ska man hinna blogga då? Tufft liv. :-)

Men nu är det måndag, back in business, trött i kroppen, men glad i själen.

Tack Karin och Christer för en superhelg!!

Nu ska jag redigera manus…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-