FRÅN ETT HAV TILL ETT ANNAT

Sista dagen. Imorgon åker jag tillbaka till Göteborg och till så mycket roliga saker som ska hända. Jag ska ha release för En oemotståndlig affär. Jag ska vara fyra dagar på bokmässan. Jag ska prata böcker och författarskap på ett flertal ställen, hos många kvinnliga nätverk bland annat. 

Adjö mitt vackra Medelhav Adjö mitt vackra Medelhav
Mitt föredrag ”Våga och vinn” kanske kan inspirera några, vem vet. Egentligen spelar det ju ingen roll om du tar klivet rakt ut i luften för att bli författare eller för att starta något annat du har drömt om. Huvudsaken är ju att man ska VÅGA OCH VINNA.

Det har varit en intensiv månad här nere. Faktum är att jag har skrivit fyrtio procent av mitt nya manus här. (Och då började jag i april…) Så visst har jag jobbat. Ibland flera nätter i rad.

Idag sade jag adjö till havet. Det havet som finns här. Som smeker mig med värme, brus och kärlek. Som får mina ögon att tåras av… hopp. Det är så gränslöst vackert. Men jag vet ju att jag kommer hem till nästa hav, det bohusländska, det karga, kalla och med den oändliga horisonten. Jag älskar det lika mycket. Och det ska bli fint att möta hösten efter den hettan som varit i Spanien. Nu har jag tre intensiva veckor på mig och…
kanske vi ses någonstans under den tiden.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-