TACK! OCH HJÄLP!

Nej, det blev inte någon av de klänningar som jag hade tänkt mig. Det blev svarta festbyxor med vit topp. Kändes helt okej.

Tillsammans med förlagskollega, bästa vän och Ketchupflickan Christina Larsson och våra senaste böcker... Tillsammans med förlagskollega, bästa vän och Ketchupflickan Christina Larsson och våra senaste böcker...

Min fjärde bokrelease. Den första, 2012, var magisk, över tvåhundra personer kom som var nyfikna på att jag skulle ge ut en bok. Så annorlunda, så spännande. På den andra bokreleasen, 2013, kom det cirka etthundrafemtio personer, för nu skulle Birgitta ge ut en roman till! Med andra ord, det var inte bara en engångsföreteelse, och det ville man fira. Till den tredje releasen, 2014, kom det cirka etthundra personer. Nytt manus, nytt förlag, fredagkväll. Och i år… söndag eftermiddag, strålande sol och varmt… kom det cirka sextio personer. Hon ska ge ut en roman igen… Ingen sensation längre.

Jag blir större och större som författare, säljer mer och mer, har fått en stor läsekrets, får läsarbrev varje dag… men bland mina vänner börjar det här bli vardagsmat.

Visst är det lustigt?

Om det blir en ny bok i vår och en ny release… ja, då får jag nog bli lite kreativ. Då får det bli en jäkla fest, eller hur!

Hur som helst… ni som kom, ni är bäst. Och mitt förlag, ni är bäst.
Tack alla.

Och by the way… idag gick nya manuset iväg till förlaget. Nu är det bara att vänta. HJÄLP!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-