TACK! OCH HJÄLP!

Nej, det blev inte någon av de klänningar som jag hade tänkt mig. Det blev svarta festbyxor med vit topp. Kändes helt okej.

Tillsammans med förlagskollega, bästa vän och Ketchupflickan Christina Larsson och våra senaste böcker... Tillsammans med förlagskollega, bästa vän och Ketchupflickan Christina Larsson och våra senaste böcker...

Min fjärde bokrelease. Den första, 2012, var magisk, över tvåhundra personer kom som var nyfikna på att jag skulle ge ut en bok. Så annorlunda, så spännande. På den andra bokreleasen, 2013, kom det cirka etthundrafemtio personer, för nu skulle Birgitta ge ut en roman till! Med andra ord, det var inte bara en engångsföreteelse, och det ville man fira. Till den tredje releasen, 2014, kom det cirka etthundra personer. Nytt manus, nytt förlag, fredagkväll. Och i år… söndag eftermiddag, strålande sol och varmt… kom det cirka sextio personer. Hon ska ge ut en roman igen… Ingen sensation längre.

Jag blir större och större som författare, säljer mer och mer, har fått en stor läsekrets, får läsarbrev varje dag… men bland mina vänner börjar det här bli vardagsmat.

Visst är det lustigt?

Om det blir en ny bok i vår och en ny release… ja, då får jag nog bli lite kreativ. Då får det bli en jäkla fest, eller hur!

Hur som helst… ni som kom, ni är bäst. Och mitt förlag, ni är bäst.
Tack alla.

Och by the way… idag gick nya manuset iväg till förlaget. Nu är det bara att vänta. HJÄLP!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-