JAG ERKÄNNER! JAG KNARKAR.

Ser ni? 56:e plats! Ser ni? 56:e plats!

Ja, det är sant. Jag knarkar och det blir bara värre och värre. Jag kan inte sluta, det är ett galet begär. Ett gift. Jag sätter igång på morgonen det första jag gör och sedan kan jag hålla på till och från hela dagen. Och innan jag går och lägger mig blir det en sista injektion.

Jag knarkar alltså.
Listor. Topplistor.
Alltså… Jag knarkar topplistor.

Alltsedan jag började sälja mycket böcker så har det här bara blivit värre och värre. Storytels lista var den första jag knarkade, sedan kom Adlibris, Bokus, Readly, Akademibokhandeln… you name it. Det finns topplistor för alla böcker, sedan kan man bena ut dem i till exempel bara inbundet eller bara pocket. Man kan filtrera bort deckare och fakta och bara gå på skönlitteratur. På Storytel kan man filtrera fram skönlitteratur och sedan feelgood. Och ju mer man filtrerar ju högre upp på listorna kommer man.

Försäljningslistorna.
Så… spännande. Ett slags knark.
Och jag är beroende.


Igår fick jag reda på att jag är 56:e bäst säljande pocket (Ett oemotståndligt förslag) på Adlibris av alla kategorier och alla språk. Av över två miljoner olika titlar totalt så är jag alltså på plats 56. En rätt skön känsla.

Storytel har jag legat på topplistan sedan En oemotståndlig affär kom ut. Ett oemotståndligt förslag låg på deras topplista i fem månader och hoppade upp igen när min nya kom ut, då blev föregångaren het igen.

Och så där håller det på.

Jag måste sluta, jag inser ju det. För ett slags knark, det är det faktiskt.
 
Men… imorgon börjar bokmässan. Då ska jag bara koncentrera mig på det i fyra dagar! Tjoho! 

En oemotståndlig affär: FJÄRDE PLATS PÅ MEST LÄSTA senaste veckan på Storytel!
En oemotståndlig affär: FJÄRDE PLATS PÅ MEST LÄSTA senaste veckan på Storytel!
Ett oemotståndligt förslag: FJÄRDE BÄST SÄLJANDE NÅGONSIN hos Storytel...
Ett oemotståndligt förslag: FJÄRDE BÄST SÄLJANDE NÅGONSIN hos Storytel...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-