ÄNTLIGEN!

Konferencier på modevisning Konferencier på modevisning

Bokmässan är här. Varje år sista helgen i september. Bästa helgen för alla inom förlagsvärlden, mediavärlden, författarvärlden.

Sjukt mycket folk, ömma fötter, nätverkande, intervjuer, signeringar, författarsamtal, möten, möten, möten, mingel, vimmel, sena middagar, Parkbaren… listan kan göras ändå längre men man kan sammanfatta det med ett enda ord.
Galet.

Möt mig gärna i Bokfabrikens monter B09:01. Jag signerar söndag 13-14 men kommer att vara där till och från alla dagar när jag inte har andra uppdrag. Eller kom till Storytels scen (B08:21) fredag klockan 14, då blir jag intervjuad där. Eller kika förbi Gothias reception vid 15 på fredag, då blir det filminspelning. Eller bara hör av dig så ses vi! (Lämna meddelande i montern till exempel)

Eller så ses vi på Park.

Eller hur.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-