DET GÅR BRA NU...

Fick lov att lysa upp mässan... Fick lov att lysa upp mässan...

Jag kände det redan när jag stegade in på bokmässan i år. Hur det här senaste året har fått mig att växa som författare. Hur jag numera omger mig med författarkollegor, förlagsfolk, media, bloggare och inte minst… en stor läsekrets. Med över 30 000 sålda ex och dessutom mängder av bibliotekslån så har Anna Holm och Ett oemotståndligt förlag hittat sin läsekrets. Och de tar sig till min monter eller vart jag än befinner mig för de vill köpa nästa bok, de vill ha den signerad och de vill ta bilder och få en pratstund. Det spelas in film, jag blir intervjuad av Storytel, man minglar på all sköns mingel hos olika förlag, det knyts kontakter, man pratar utland och film och framtid, jag framträder med min inspirationsföreläsning VÅGA OCH VINN och vi har sköna och roliga kvällar med förlagskollegor, författarkollegor och alla andra som älskar böcker och bubbel och skratt!

Och på toppen av det: en timma innan avslut på söndagen kom mailet från min förläggare som inte befann sig på bokmässan: ”Läst ditt senaste råmanus. Gillar det! Förslag på titel?”
Yes! Utgivning i vår, kan inte vänta.

Så beger jag mig hemåt med värkande fötter och en förstorad hjärna efter fyra vansinniga dagar, lycklig och nöjd, och jag tänker plötsligt tillbaka på bloggen jag skrev för exakt två år sedan. Nu har det hänt. Bambi har blivit stor.

PS. Checka in lite bilder från mässan, en salig blandning…

Posering med bl a Christina!
Posering med bl a Christina!
Med Christoffer Holst och Christina (igen...)
Med Christoffer Holst och Christina (igen...)
Intervju Storytel. Man satt i en bur och publiken hade hörlurar på sig!
Intervju Storytel. Man satt i en bur och publiken hade hörlurar på sig!
Mingel! Här med Camilla Davidsson, Varg Gyllander och... Christina!
Mingel! Här med Camilla Davidsson, Varg Gyllander och... Christina!
Intervju och inspelning...
Intervju och inspelning...
Tre Böckers monter. Där fanns mina två första böcker till försäljning BILLIGT!
Tre Böckers monter. Där fanns mina två första böcker till försäljning BILLIGT!
Min redaktör Johanna, jag själv, Christina (igen... haha) och Karolina Ek, också redaktör.
Min redaktör Johanna, jag själv, Christina (igen... haha) och Karolina Ek, också redaktör.
Bubblet efter stängningsdags. Christina... Erik (min förläggare), bloggare BOKTOKIG, mysef och Lizelotte!
Bubblet efter stängningsdags. Christina... Erik (min förläggare), bloggare BOKTOKIG, mysef och Lizelotte!
Snygg  bok! Måste vara skriven av en stjärnförfattare!
Snygg bok! Måste vara skriven av en stjärnförfattare!
Det är  något speciellt med bokmässan. Längtar redan till 2016!
Det är något speciellt med bokmässan. Längtar redan till 2016!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-