ÄR ANNA HOLM ETT VÅP?

Dumheter, säger jag bara.
Men hon är en tjej som ibland tar lite dåliga beslut, kanske beroende på att hon har ett tufft och stressigt liv. Saker går inte som hon önskar och hon mår faktiskt inte alltid så bra. Så ja, ibland kan även jag undra hur hon kan snäsa av sina nära som vill henne väl, hur hon inte använder sitt omdöme, hur omoget hon kan bete sig i olika situationer. Men jag vet ju att hon i själva verket är en smart brud.

Jag talar om min karaktär.
Som om hon finns på riktigt.
Och ja… i min värld finns hon. I mitt huvud.

Idag startas resan ner till Marbella, denna gång i bil. Kvar lämnar jag en skön känsla av en lyckad bokmässa, bokrelease och härliga föreläsningar för kvinnor med mitt tema: ”Våga och Vinn”. Kvar finns sötman av att Ett oemotståndligt förlag har sålt i över 30 000 ex och att det bara fortsätter, igår låg jag på Adlibris 15:e bäst säljande pocket i Sverige. Anna Holm finns numera i många hem och fler ska det bli.

För på plats i Marbella börjar det igen. Anna Holms liv ska bli en bok tre. Och jag lovar – det är där ni alla ska få lära känna den skärpta tjejen som hon egentligen är.
Så… en gång för alla: Anna Holm är inget våp.

Hejdå Sverige. För denna gång.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-