VÅGA OCH VINN

Fotograf: FotografCecilia.com Fotograf: FotografCecilia.com

Jag besöker olika nätverk, föreningar, klubbar och sammanslutningar av olika slag och storlekar med min inspirations-föreläsning: Våga och vinn.

"Att ta det där klivet rakt ut i luften utan att veta om man landar mjukt eller hårt.
Det var det jag gjorde. Jag bestämde mig. Jag ville bli författare. Jag ville skriva romaner.
Fem år senare så står jag nu här. Med fyra utgivna romaner och två till på gång. Men vägen har inte varit helt lätt, man får inget gratis. Hårt slit och jävlar anamma. Men jag lever min dröm och det är det viktigaste.
Kom och hör min berättelse. Jag vill dela med mig av min resa till där jag befinner mig idag. Med min envishet. Min styrka. Och med alla mina svagheter."


Anna Moberg, egenföretagare på Vincere Rekrytering i Borås uttryckte sig så här efter en sådan föreläsning:
”Att bara våga ta ett steg rakt ut i luften utan att veta hur du landar? Tänker då speciellt på yrkeslivet. Alla bär vi på någon dröm som vi vill förverkliga men vi kanske också har en dröm som vi vill ska stanna vid just en dröm? Birgitta berättade om sin prestationsångest som författare när hon skrev sina första böcker och att hon verkligen ville att det skulle vara ”på riktigt”. När Birgitta nådde sitt mål med sina böcker så satte hon nästa gång upp ännu högre mål. Det kan ju innebära att även om man har ett bra självförtroende, kan självkänslan få sig en törn. Man börjar tvivla på sig själv. Men att det är viktigt att "Feel good" finns på vägen, ett bra och fint ord tycker jag.”

”Du fick mig att bli tårögd på din föreläsning. Gick verkligen rakt in”.
Anna Moberg

Hör av dig till mig om du vill att jag kommer till just ditt nätverk för ett besök.
birgitta@birgittabergin.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-