VIN ÄR NYTTIGARE ÄN MOTION!

Jag visste det!

”Vin är nyttigare än motion”.

En studie visar att långvarigt drickande minskar farligt kolesterol nästan lika effektivt som mediciner. Det säger professor Fredrik Nyström och artikeln går att läsa i Aftonbladet. Dessutom blev blodfetterna bättre och levern belastades inte alls.

Haha, sådana studier gillar jag som gärna tar ett glas vin till maten oavsett vilken veckodag det är, precis som större delen av Europa gör. Numera gäller det även många svenskar, tyvärr lite för mycket nosandes i boxvinerna där det där glaset lätt tenderar att bli både tre och fyra.
Det är kanske mindre bra…

Undersökningar eller inte.
Bra med motion, bra kost, och ett glas vin om dagen (och ja, ja då, ibland mer än ett glas). Det är i varje fall mitt recept. Och än så länge är alla mina värden perfekta, min vikt okej, mitt flås funkar och mitt humör är (oftast) på topp.

Skål på er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-