NU GÅR DET UNDAN!

En liten flik från omslaget till SOM ETT BREV PÅ POSTEN En liten flik från omslaget till SOM ETT BREV PÅ POSTEN

Manuset till Anna Holm 3 (har ju inget bra namn ännu...) börjar sitta riktigt fint, snart kan man nog säga att jag har kommit till hälften. Fast det beror såklart på hur långt det kommer att bli, för det vet jag inte riktigt ännu. Fortfarande finns det så otroligt mycket som kan hända denna stackars tjej, och jag har fullt sjå med att hålla reda på alla galna människor som finns omkring henne och som ställer till livet för henne.
Men spännande är det – även för mig.

Problemet är bara att jag har redan så många nya bokidéer i mitt huvud så det är inte nog med att hålla koll på den boken jag skriver just nu, jag måste skriva anteckningar hela tiden till mina nya uppslag, nya böcker, nya historier och karaktärer.

Och nästa vecka kommer min redaktör till ”Som ett brev på posten” (utgivning 7 mars) tillbaka med manuset, så då måste jag förkovra mig i alla korrigeringar i den boken...

Så huvudet är fullt.
Men det är väl så det ska vara i en författares huvud…

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-