IDAG BLIR MITT BLOGGÄMNE SJÄLVKLART!

Skål!! Skål!!

För jag gick vidare.

Jag. Gick. Vidare.

Jaaaaaaaaaaag gick vidare.

Jag blev en av de FEM finalisterna i Stora Ljudbokspriset 2015. Fem. Av de tjugonio som från början valdes ut av en jury från ALLA titlar som finns. Sedan fick folket rösta. Och uppenbarligen finns det en hel del där ute som gillar mina böcker, som gillar att lyssna på dom och som gillar Anna-Maria Källs röst. För jag gick vidare.

Mina fyra medfinalister är Jojo Moyes, Kristin Emilsson, Peter Stjernström och Pierce Brown.

Det roligaste är att Kristin Emilsson kom med, hon är en författarvän och en stark förespråkare för bra feelgood och jag älskar hennes böcker.
Det näst roligaste är nog att jag slog Guillou…

Så nu blir det glittrig gala i mars. Då ska juryn avslöja vinnaren i tre kategorier: skönlitteratur (där jag ingår), deckare/spänning och barn/ungdom. Dessutom delas ett hederspris ut. Och så blir det fest. Såklart.

Och precis samtidigt utkommer min nya roman "Som ett brev på posten".
Kan det luta åt en glittrig release kanske…?


Life is good.

Länk till Stora Ljudbokspriset
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-