ÄT, DRICK OCH NJUT - MITT LÖFTE 2016

Ät och drick, men akta dig för att prata engelska! Ha! (Artikel från 9GAG) Ät och drick, men akta dig för att prata engelska! Ha! (Artikel från 9GAG)

Nytt år och nya löften. Jag tillhör dem som helst inte ger nyårslöften, istället ger jag löften hela tiden, året runt, löften som jag sällan håller. Det fånigaste löftet jag ger mig själv är att äta mindre och dricka mindre vin.

Jag älskar att äta god mat och jag älskar att dricka ett gott vin. Det är för mig livets njutning. Och dessutom så älskar jag att träffa folk, umgås med alla människor i alla olika sorts konstellationer. Och hur gör man det bäst – enligt mig i varje fall? Jo, med vällagad mat och ett härligt glas vin.

Kaffe och kaka? Nja…
Te och macka? Nja…
Inget alls? Nja… Det funkar ju om man väljer att ta en promenad tillsammans. Men då kanske det vore toppen att avsluta med… ja, just det. Ett glas vin!

Så ni ser. Jag är obotligt fast och löften som gäller mat och vin, oavsett om det är nyår eller ej, blir bara bla-ha för min del.
Nej, lev och njut. Det är väl det bästa löftet jag kan ge mig själv. För det löftet kan jag hålla.

Och ni?

Gott nytt år förresten och välkomna tillbaka till Ketchup-flickorna som har sparkat liv i vår blogg igen. 2016. Ett magiskt år.
  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-