ALLA HJÄRTANS DAG - VARFÖR?

Mitt hjärta Mitt hjärta

Alla Hjärtans Dag – varför då?
Ja, jag vet att jag säkert får en hel drös med ovänner genom att dissa Alla Hjärtans Dag. Men för mig är det bara ett stort kommersiellt, amerikanskt påfund. En dag om året ska man säga till den eller de man älskar att man älskar dem. Hur skulle det vara att säga det lite då och då. Och ja, jag vet att det ena inte förtar det andra, men varför ska då den här dagen överhuvudtaget finnas? Förutom att det gynnar alla blomsterhandlare och smyckebutiker?

Eller kanske är det jag som är bitter för att ingen kommer med blommor till mig? För min kärlek, han tycker hela Valentine-dagen är ett stort skämt.

Men.

Året runt får jag bevis på att han älskar mig. Han skrattar med mig, lyssnar på mig, hejar på mig, tar hand om mig när jag är ledsen, peppar mig när jag inte tror på mig själv. Han får mig att känna trygghet, glädje och mening i min vardag. Han berättar att jag är fin när jag minst anar det. Han har en varm och snäll famn att krypa in i. Och han är världens bästa att somna tillsammans med.
Året runt.
Inte bara på Alla Hjärtans Dag.


Det… är värt varenda ros i världens största bukett.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-